Magyar Buli - Videodiscoval

 
Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele.
Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!
 
 
Hogyan is férhetne bele akár a 70-es évektől kezdődően minden nagy magyar sláger egy buliba? Még így is nehéz, hiszen rengeteg zenéről van szó.
Lehet nagyon retro, vagy a 90-es évek aranykorából származó sláger, netán modern hangzású minimal feldolgozás vagy reggaeton. A MAGYAR BULI VIDEODISCOBAN mindenből kaptok!
Tematikusan felépítve a bulit, összeválogatva az adott korszak hasonló zenéit a lassabbtól a pörgősebb ritmusokig arra törekszem, hogy mindenki kapjon valamilyen slágert amit szeret.
Persze nem minden buli és közönség egyforma. Együtt próbálok "rezegni" a vendégekkel, figyelni a reakciókat, hogy ha netán valamelyik zene vagy stílus nem jön be, időben váltani tudjak.
Nem magamnak, NEKTEK játszom! Minden party egyedi, a helyszínen valós időben állítom és keverem a műsort, nincs előre elkészítve.
Egy buliban nagyjából 120-130 szám megy le egy éjszaka folyamán. Kb. 1000 minőségi magyar klipből kell ennyi topslágert nektek összeállítani, figyelve a kérésekre és a korosztályokra.
Azért vagyok, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat egy olyan buliban, ami máshol nincs.
Mindannyian szeretjük a különlegességeket! Ha MAGYAR BULI VIDEODISCOBAN vagytok velem, akkor biztosak lehettek benne, hogy máshol nincs ilyen rendezvény!
 
 
Kis ízelítő!
 
Wellhello, AK26, Opitz Barbi, Follow the Flow, Horváth Tamás, Burai Krisztián, Igni, Halott Pénz, Kelemen Kabátban, Majka,
vagy ha a régebbi zenéket kedveled akkor Hip Hop Boyz, Peat Jr. & Fernadno ft Sheela, Soho Party, Emergency House, TNT, Orsi, Ámokfutók,
UFO, 4F-Club, Fresh, DJ Szatmári ft. Jucus, Baby Sisters, Carpe Diem, Splash, Kozmix, Groovehouse, Spy the Ghost, Bestiák, Mr. Rick, Rapülők,
Happy Gang, R-Go, Hungária, Zoltán Erika, Fiesta, Bon-Bon, V-Tech, Erős vs Spigiboy, Szűcs Judith, Republic, Bikini, Beatrice, Tankcsapda,
Takács Tamás, Neoton Familia, Napoleon Bouldvard, LGT, Flipper Öcsi, Első Emelet, Dolly Roll és még sok-sok előadó!
 

 

White

 

 

 

 


Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM