Magyar Buli - Videodiscoval

 
Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele.
Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!
 
 
Hogyan is férhetne bele akár a 70-es évektől kezdődően minden nagy magyar sláger egy buliba? Még így is nehéz, hiszen rengeteg zenéről van szó.
Lehet nagyon retro, vagy a 90-es évek aranykorából származó sláger, netán modern hangzású minimal feldolgozás vagy reggaeton. A MAGYAR BULI VIDEODISCOBAN mindenből kaptok!
Tematikusan felépítve a bulit, összeválogatva az adott korszak hasonló zenéit a lassabbtól a pörgősebb ritmusokig arra törekszem, hogy mindenki kapjon valamilyen slágert amit szeret.
Persze nem minden buli és közönség egyforma. Együtt próbálok "rezegni" a vendégekkel, figyelni a reakciókat, hogy ha netán valamelyik zene vagy stílus nem jön be, időben váltani tudjak.
Nem magamnak, NEKTEK játszom! Minden party egyedi, a helyszínen valós időben állítom és keverem a műsort, nincs előre elkészítve.
Egy buliban nagyjából 120-130 szám megy le egy éjszaka folyamán. Kb. 1000 minőségi magyar klipből kell ennyi topslágert nektek összeállítani, figyelve a kérésekre és a korosztályokra.
Azért vagyok, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat egy olyan buliban, ami máshol nincs.
Mindannyian szeretjük a különlegességeket! Ha MAGYAR BULI VIDEODISCOBAN vagytok velem, akkor biztosak lehettek benne, hogy máshol nincs ilyen rendezvény!
 
 
Kis ízelítő!
 
Wellhello, AK26, Opitz Barbi, Follow the Flow, Horváth Tamás, Burai Krisztián, Igni, Halott Pénz, Kelemen Kabátban, Majka,
vagy ha a régebbi zenéket kedveled akkor Hip Hop Boyz, Peat Jr. & Fernadno ft Sheela, Soho Party, Emergency House, TNT, Orsi, Ámokfutók,
UFO, 4F-Club, Fresh, DJ Szatmári ft. Jucus, Baby Sisters, Carpe Diem, Splash, Kozmix, Groovehouse, Spy the Ghost, Bestiák, Mr. Rick, Rapülők,
Happy Gang, R-Go, Hungária, Zoltán Erika, Fiesta, Bon-Bon, V-Tech, Erős vs Spigiboy, Szűcs Judith, Republic, Bikini, Beatrice, Tankcsapda,
Takács Tamás, Neoton Familia, Napoleon Bouldvard, LGT, Flipper Öcsi, Első Emelet, Dolly Roll és még sok-sok előadó!
 

 

White

 

 

 

 


Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról