Kedves érdeklődő!


Alább rövid, tömör ismertetőt találtok a fontosabb részletekről ami lényeges infó lehet számotokra

az esküvő szervezése előtt.

DJ vagyok, igényes, mutatós díszlettel, profi technikával. Ha számotokra az is fontos,

hogy a fotókon és videókon milyen díszlettel dolgozik a lemezlovas.

Nálam nem fehér abrosz a dekoráció, mint sok kollégámnál.

Nálam nincsenek szerteszét lógó kábelek, a lehető legszebb pultot kapjátok az esküvőre.

20 éves tapasztalattal rendelkezem, jelenleg is állandó rezidense vagyok egy budapesti clubnak,

ahol hétvégenként retro videodiscot csinálok.

Több mint 10.000 minőségi zene és kb. 5.000 videoklip tartozik a repertoáromba. 

A jelenlegi technikámról egy másik menüpontban találtok leírást!

 

Amire szükségetek lehet az esküvőn a zenével és a hangosításokkal kapcsolatban, azt bízzátok rám, mindenben tudok segíteni. 

Polgári, templomi vagy akár különleges helyszínen - akkumulátoros hangfallal - is megoldom nektek a hangosítást.
 
Kivetítést szeretnétek a legjobb közös pillanataitokból? Akár a komlpett slide show-t is megcsinálom nektek. A kivetítő beszerzésével sem kell foglalkoznotok, mert több profi projektort is be tudok vetni egy időben.
 
Különlegessé varázsolnátok a nyitótáncot? Akkor a felhőtáncot nektek találták ki. Sőt, olyan színű ködben táncolhatnátok amilyenben akartok.
 
15 db LED-es lámpával olyan színűvé teszem a termeteket amilyenre szeretnétek. A fényfestéssel még hangulatosabbá tehetitek a helyszíneteket.
 
A ti színvilágotokhoz igazítom a saját technikám megjelenését, hogy a készülő fotókon a legszebb látványt kapjátok majd!
 
Ha a megszokottól még különlegesebb bulit szeretnétek, akkor a video discoval meglephetitek a vendégeiteket. A zenék mellett a számok videoklipjei is mehetnek TV-ken, projectoron. Az idősebb vendégeknek és azoknak akik nem tudnak, vagy nem szeretnek táncolni, egy plusz szolgáltatás irányukba. Magyarországon az egyik legkülönlegesebb videoklip anyagából tudom válogatni nektek a legjobb zenéket.
 
Ha bármilyen egyéb kérésetek volna, keressetek nyugodtan. Segítek a megoldásban ;)
 
Az országban bárhová el tudok menni, ha engem választotok a nagy napra. Semmi extra, nincs km díj, az üzemanyagköltséget (7liter/100 km) és a pályamatricát kell csak téríteni. 
 
A végére a legfontosabb. Az ár 99.999-Ft-tól indul. Profit és rutint 100.000-ért? Itt a lehetőség.
Telefonon a + 36-30-573-60-91-es számon érhettek el, egyéb kérdésekkel a Facebook oldalamon, vagy a whitevideodisco@gmail.com címen vagyok elérhető.
 

 
Néhány általam készített album linkjét itt találod:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jó szervezést és sok boldogságot kívánok nektek!

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról