Kedves érdeklődő!


Alább rövid, tömör ismertetőt találtok a fontosabb részletekről ami lényeges infó lehet számotokra

az esküvő szervezése előtt.

DJ vagyok, igényes, mutatós díszlettel, profi technikával. Ha számotokra az is fontos,

hogy a fotókon és videókon milyen díszlettel dolgozik a lemezlovas.

Nálam nem fehér abrosz a dekoráció, mint sok kollégámnál.

Nálam nincsenek szerteszét lógó kábelek, a lehető legszebb pultot kapjátok az esküvőre.

20 éves tapasztalattal rendelkezem, jelenleg is állandó rezidense vagyok egy budapesti clubnak,

ahol hétvégenként retro videodiscot csinálok.

Több mint 10.000 minőségi zene és kb. 5.000 videoklip tartozik a repertoáromba. 

A jelenlegi technikámról egy másik menüpontban találtok leírást!

 

Amire szükségetek lehet az esküvőn a zenével és a hangosításokkal kapcsolatban, azt bízzátok rám, mindenben tudok segíteni. 

Polgári, templomi vagy akár különleges helyszínen - akkumulátoros hangfallal - is megoldom nektek a hangosítást.
 
Kivetítést szeretnétek a legjobb közös pillanataitokból? Akár a komlpett slide show-t is megcsinálom nektek. A kivetítő beszerzésével sem kell foglalkoznotok, mert több profi projektort is be tudok vetni egy időben.
 
Különlegessé varázsolnátok a nyitótáncot? Akkor a felhőtáncot nektek találták ki. Sőt, olyan színű ködben táncolhatnátok amilyenben akartok.
 
15 db LED-es lámpával olyan színűvé teszem a termeteket amilyenre szeretnétek. A fényfestéssel még hangulatosabbá tehetitek a helyszíneteket.
 
A ti színvilágotokhoz igazítom a saját technikám megjelenését, hogy a készülő fotókon a legszebb látványt kapjátok majd!
 
Ha a megszokottól még különlegesebb bulit szeretnétek, akkor a video discoval meglephetitek a vendégeiteket. A zenék mellett a számok videoklipjei is mehetnek TV-ken, projectoron. Az idősebb vendégeknek és azoknak akik nem tudnak, vagy nem szeretnek táncolni, egy plusz szolgáltatás irányukba. Magyarországon az egyik legkülönlegesebb videoklip anyagából tudom válogatni nektek a legjobb zenéket.
 
Ha bármilyen egyéb kérésetek volna, keressetek nyugodtan. Segítek a megoldásban ;)
 
Az országban bárhová el tudok menni, ha engem választotok a nagy napra. Semmi extra, nincs km díj, az üzemanyagköltséget (7liter/100 km) és a pályamatricát kell csak téríteni. 
 
A végére a legfontosabb. Az ár 99.999-Ft-tól indul. Profit és rutint 100.000-ért? Itt a lehetőség.
Telefonon a + 36-30-573-60-91-es számon érhettek el, egyéb kérdésekkel a Facebook oldalamon, vagy a whitevideodisco@gmail.com címen vagyok elérhető.
 

 
Néhány általam készített album linkjét itt találod:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jó szervezést és sok boldogságot kívánok nektek!

Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...