Köszöntelek az oldalamon!

Fehér Tibor vagyok, DJ-ként White néven ismerhettek. 
1996-ban kezdtem a DJ-skedésnek még kazettákkal, majd 1998-tól DJ Pepének köszönhetően sikerült megtanulnom a technikás mixelés szinte minden fortélyát.
2000 végén DJ Span és DJ Regán mellé kerültem Warm Up DJ-nek. Ekkortól már nagyobb ismertségre kezdtem szert tenni szülővárosomban, Komlón.
2001 májusában sikerült megcsinálnom a legmagasabb szintű - univerzális - DJ vizsgát. Attól a pillanattól fogva már hivatalosan is DJ vagyok.
Azóta számtalan helyen megfordultam lemezlovasként.
Jelenleg Budapesten élek.
2016 tavasza óta videodiscozással is foglalkozom. Állandó rezidenciámon Magyarország egyetlen állandó retro video discojában, a budapesti Ypsilon Cafeban találkozhattok velem minden szombat este.

Alkalmi rendezvényekre, zártkörű eseményekre profi és igényes technikával rendelkezem. 
Video Disco minden korosztálynak, kb 5000 minőségi klippel!

✉ e-mail: whitevideodisco@gmail.com

✆ telefon: +36-30/573-60-91

Internetes oldalaim:

⌨ web

Facebook

⌨ Legális DJ oldalam

YouTube csatornám

 

 

►►► Korábbi klubmixeim:

 

 


Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról