Köszöntelek az oldalamon!

Fehér Tibor vagyok, DJ-ként White néven ismerhettek. 
1996-ban kezdtem a DJ-skedésnek még kazettákkal, majd 1998-tól DJ Pepének köszönhetően sikerült megtanulnom a technikás mixelés szinte minden fortélyát.
2000 végén DJ Span és DJ Regán mellé kerültem Warm Up DJ-nek. Ekkortól már nagyobb ismertségre kezdtem szert tenni szülővárosomban, Komlón.
2001 májusában sikerült megcsinálnom a legmagasabb szintű - univerzális - DJ vizsgát. Attól a pillanattól fogva már hivatalosan is DJ vagyok.
Azóta számtalan helyen megfordultam lemezlovasként.
Jelenleg Budapesten élek.
2016 tavasza óta videodiscozással is foglalkozom. Állandó rezidenciámon Magyarország egyetlen állandó retro video discojában, a budapesti Ypsilon Cafeban találkozhattok velem minden szombat este.

Alkalmi rendezvényekre, zártkörű eseményekre profi és igényes technikával rendelkezem. 
Video Disco minden korosztálynak, kb 5000 minőségi klippel!

✉ e-mail: whitevideodisco@gmail.com

✆ telefon: +36-30/573-60-91

Internetes oldalaim:

⌨ web

Facebook

⌨ Legális DJ oldalam

YouTube csatornám

 

 

►►► Korábbi klubmixeim:

 

 


Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...